[bsf-info-box icon=”icomoon-brankic-32×32-location” icon_size=”20″ title=”Адреса” pos=”left” title_font=”font_family:Montserrat|font_call:Montserrat|variant:700″ title_font_style=”font-weight:700;” css_info_box=”.vc_custom_1539643655262{margin-bottom: 20px !important;padding-top: 45px !important;}” title_font_size=”desktop:16px;” title_font_line_height=”desktop:26px;”]Водњанска бр.17
1000 Скопје, Р.Македонија[/bsf-info-box]
[bsf-info-box icon=”icomoon-brankic-32×32-phone2″ icon_size=”20″ title=”Контакт телефони:” pos=”left” title_font=”font_family:Montserrat|font_call:Montserrat|variant:700″ title_font_style=”font-weight:700;” css_info_box=”.vc_custom_1540853213119{margin-top: 20px !important;margin-bottom: 20px !important;}” title_font_size=”desktop:16px;” title_font_line_height=”desktop:26px;”]02/3147-626
02/3165-137

Централа: 023/147-147

Ургентен Хирушки Центар, Шалтер: 02/ 3 147 239,

Ургентен Хирушки Центар, мобилен телефон од деќурниот лекар: 070/387-066

 

Амбуланта на Клиниката за Трауматологија: 023147—

Одделение на Клиниката за Трауматологија: 02/3 147 045

 

Амбуланта на Клиниката за Ортопедски Болести: —–

Одделение на Клиниката за Ортопедски Болести: ——, ——

 

Анестезиолошка амбуланта: —–

КАРИЛ: ——-[/bsf-info-box]

[bsf-info-box icon=”icomoon-brankic-32×32-envelope” icon_size=”20″ title=”Е-маил” pos=”left” title_font=”font_family:Montserrat|font_call:Montserrat|variant:700″ title_font_style=”font-weight:700;” css_info_box=”.vc_custom_1539643766925{margin-top: 20px !important;margin-bottom: 20px !important;}” title_font_size=”desktop:16px;” title_font_line_height=”desktop:26px;”]
info@toariluc.mk[/bsf-info-box]
[bsf-info-box icon=”icomoon-brankic-32×32-time2″ icon_size=”20″ title=”Работно време” pos=”left” title_font=”font_family:Montserrat|font_call:Montserrat|variant:700″ title_font_style=”font-weight:700;” css_info_box=”.vc_custom_1540852152708{margin-top: 20px !important;}” title_font_size=”desktop:16px;” title_font_line_height=”desktop:26px;”]Оделенијата имаат дежурни служби, со кои се покрива 24 часа дневно, во тек на 7 дена неделно.

Амбулантите на Клиниката за Трауматологија и Ортопедија работат од 8:00 па до 15:00 часот, додека амбулантата на Ургентниот центар работи 24/7.

Времето на посета на пациенти на Клиниката за трауматологија е од — до —

Времето на посета на пациенти на Клиниката За Ортопедски Болести е од —- до —-

Информации за пациенти кои што се сместени на Клиниката за Анестезија, Реанимација и Интензивно Лекување, се даваат од одговорен Лекар Специјалист, од — до —-.

[/bsf-info-box]

Имате ли прашања? Слободно контактирајте со нас!

Прати