Комплетно реновирана Универзитетската Клиника за Ортопедски болести

По неколку децении,  комплетно е реновирана  Универзитетската Клиника за Ортопедски болести при Клиниката за ТОАРИЛУЦ Скопје.  Се работи за целосно реновирање на простор од 1.300 квадратни метри и тоа во делот на болничките соби, собите за интервенција, единицата  за интензивна нега и терапија, собата за анестезија, детскиот оддел и сите останати помошни простории. Реновирањето е…