Hapje solemne e sallave të Klinikës për sëmundje Ortopedike

Me datë 31.12.2018 në hapësirat e Klinikës së Ortopedise, u bë hapja solemne e tri sallave të operacionit me standard të lartë. Prezent ishin Ministri i Shëndetësis Venko Filipçe, zv Ministri i Shëndetësis Asim Musa, Sekretari Gjeneral i Qeverisë së RM Dragi Rashkovski, Ministri i Arsimit dhe Shkencës Arbër Ademi, Drejtorat e Fondit për Sigurim…