Të nderuar, Ju drejtohem në momentet më të vështira për shtetin tonë dhe për ne si punëtorë shëndetësor.Ju drejtohem si drejtori juaj, si bashkëpunëtori juaj/ kolegu juaj dhe si anëtar i familjes tonë të madhe. NE, punëtorët shëndetësor jemi në linjën e parë mbrojtëse në luftën kundër këtij virusi, i cili për botën ka shumë…

Informim – COVID19

Sipas  rekomandimeve, udhëzimeve dhe autorizimeve nga Ministria e Shëndetësisë dhe Qeveria e RMV, me qëllim të prevenimit të zgjërimit të pandemisë aktuale nga COVID-19, informohen pacientët që: Programi operativ reduktohet vetem në intervenimet kirurgjikale urgjente, në Klinikën e Traumatologjisë, Klinikën e sëmundjeve Ortopedike, Klinikën e Anestezisë, Reanimacionit dhe Trajtimit Intenziv, si dhe në Qendrën Urgjente…

UDHËHEQËSIA E TOARKIQE ME REAGIM NDAJ ZDRAVSTVO.MK: SECILI DOKTOR MUND TË KRIJOJ UDHËZIM DHE ASNJË DOKTORI NUK I ËSHTË MAR AJO E DREJTË

Udhëheqësia e TOARKIQE reagon ashpër ndaj redaksisë “zdravstvo.mk” për tekstin “Qendra Urgjente në kaos!!! Specialistët pa të drejtë për udhëzim, pacientët pa “ryshfet” nuk mund të arrijnë deri te KT dhe MR” Është i pasaktë informacioni se në dy javët e fundit me urdhëresë u janë mar ingerencat doktorëve specialistë dhe të gjitha udhëzimet të…